Mâinile iubirii Lui Hristos

Viața parohiei Iunie 11, 2017

O mărturie vie despre iubire și credință, despre maturitatea tinereții, despre iubirea care curge de la Hristos în inima unor tineri!

Astăzi am să vă dau o mărturie despre purtarea de grijă a Bunului Dumnezeu față de casa Sa - Biserica! De ceva vreme strângem câte un bănuț de la enoriașii noștri dragi pentru achiziționarea unei Sfinte Evanghelii. Cea veche are ceva ani adunați, a trecut și prin situații neplăcute uneori (îmi amintesc și acum cum cu ani în urmă o bătrânică la slujbă - Sf. Evanghelie fiind la închinare în mijlocul Bisericii - a dat jos Evanghelia de pe analog, îndoindu-i marginile metalice) și îmi doream această schimbare, înfrumusețare. Duminică, 05.11, la Sf. Liturghie de la Căuești au participat doi tineri curați și credincioși, doi tineri ușor ieșiți din tipare pentru vremurile noastre, doi tineri care după slujbă mi-au scris manifestându-și dorința de a dona ei această Sf. Evanghelie. Știu că nu sunt bani puțini, dar am înțeles încă o dată că dragostea de Hristos nu are limite... nici vârstă! 
Bailău Constantin și Vrabie Ema mi-au făcut o mare bucurie, fiind protagoniștii acestui demers! 
Ei mi-au oferit de asemenea o mărturie vie despre iubire și credință, despre maturitatea tinereții, devenind mâinile iubirii Lui Hristos, ca să citez un patriarh! Dumnezeu să vă întoarcă însutit darul vostru dragilor!

Citește alte articole despre: donatie, evanghelie