Acțiune caritabilă pentru 20 de copii din Căuești

Viața parohiei Decembrie 20, 2015

Pentru că Dumnezeu lucrează prin oameni, ne minunăm mereu de bunătatea și purtarea Sa de grijă!

Vineri, 18 decembrie 2015, am avut deosebita plăcere să fim alături de câțiva tineri minunați, elevi ai Colegiul Costache Negruzzi - Iași, însoțiți de două doamne deosebit de implicate în acțiuni aducătoare de bucurie - d-na profesor Iftode Daniela (chimie) și profesor Obreja Roxana-Maria (religie). O acțiune caritabilă numită "Nașterea Domnului - Bucuria de a dărui" organizată și desfășurată de elevii clasei a IX-a D din cadrul Colegiului Negruzzi, sub coordonarea doamnelor profesoare menționate, care a constat în oferirea a 20 de pachete constând în dulciuri, rechizite, fulare și căciuli, jucării, etc, copiilor care au făcut parte din proiectul desfășurat de parohia noastră "Credem în viitorul tău". 
Au fost momente frumoase, atât pentru elevele care au vizitat școala din Căuești, cât și pentru copiii noștri care au avut posibilitatea să interacționeze câteva momente cu musafirii lor. Copiii au oferit un mic concert de colinde acompaniați de chitară, prin implicarea doamnei preotese.
Mulțumim mult celor cu gândul și inima bună, care au ales să fie astăzi alături de copiii noștri într-un mod atât de concret!!!

Dumnezeu să le răsplătească mărinimia și efortul depus și să înmulțească mereu dragostea lor față de cei aflați în nevoi!

Pentru video dați clic pe 1, 2, 3 !